Vintermoro

Jeg er da med på den flotte vinter utfordringen som frodith har laget HER. Elsker sånne utfordringer.  Bare man finner det man trenger til for å få til svaret i bilder, til det ordet som man har valgt. Å Så får vi da sett hvor kreative og flinke andre er også.

Jeg valgte vintermoro i dag, så da er det bare å dukke i arkivet igjen da å se om jeg finner noe som passer til det ordet. Vi får se da.

20180113_122151.jpg

Lek på is kan vel kanskje være vintermoro. Tror lillegutt synes det i vertfall.

20180113_122335.jpg

Skøyter gjør vinteren enda morsommere. Det synes jeg. Nå lengter vi bare etter kulde. Sånn at vi får en isbane å gå på igjen. Da blir det tur med alle mann. Krysse fingrene for at vi får noen dager, der vi kan kose oss med dette før våren er her.

 

 

Reklamer

Forfatter: Cecilie Kristiansen

Ei aktiv tur jente, som elsker både natur og fotografering. Vil gjerne vise dere hvor fin naturen er gjennom bilder jeg tar.

18 kommentarer om “Vintermoro”

   1. ikke dum blogg du har funnet deg,her kan jeg krysse av att jeg vil ha epost om det kommer oppfølgende svar 😉 det blir nesten som den gamle bloggen da når det kommer til oppfølging :=)

    Liker

 1. Det aller første innlegget i bloggen står som fremhevet, det vil si at det alltid kommer øverst på siden. Kanskje du burde ha et ordentlig innlegg fremhevet om du skal ha noe der. Kjekt å ha et nytt sted så en slipper å være i det uvisse om alt plutselig forsvinner en dag. Du kan importere den gamle bloggen inn her på den nye, så blir ikke innleggene dine borte om bloggen skulle forsvinne.

  Liker

  1. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Skal se om jeg finner ut av det. Er ikke helt sånn super geni når det kommer til dette tekniske greiene ❤ Skal se om jeg finner ut av det å importere det gamle over hit også. Mulig jeg må vente til mim datter er hjemme igjen. Litt flinkere enn meg hun 🙂

   Liker

   1. Jeg benytter den gamle ‘Classic Editor’ og – om du går inn på WP/Adm og velger ‘Innlegg’, så vil du øverst til høyre finne et valg for publisering, lagring av kladd og – om du vil ‘lime’ et innlegg til toppen av bloggen.
    Da blir det slik inntil du ‘låser opp’ igjen!

    Liker

 2. Koselig å ta med ungene ut på isen, og på skøyter. Jeg håper denne vinteren fører med seg litt is, sånn at vi kan få ha det litt moro 🙂
  Fine bilder av goinger klar for vintermoro ♥

  Liker

 3. Fine bilder til vintermoro! Og fine barn!:-)
  Må slenge med at det jammen var raskere og greiere å kommentere på wordpress her enn blogg.no sine wordpress fra nettbrett. Her husker jo siden deg 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s